Hoe Embed achtergrondmuziek met behulp van Flash

Hoe Embed achtergrondmuziek met behulp van Flash


Adobe flash-films toevoegen een creatieve, multimedia voordeel aan de oprichting van uw webpagina's. Flash-films toestaan de opneming van animatie, video's en geluid een paar te noemen. Hoe meer begrijpen u de gereedschappen en opties beschikbaar voor u via dit application, hoe meer inventieve en nuttig uw flash-films kunnen worden. Achtergrondgeluid toe te passen, eventueel kan belang toe te voegen aan uw films, alsook verhogen uw gebruikers genieten van hen.

Instructies

1

Open uw flash bronbestand.

2

Maak een nieuwe laag door te klikken op het pictogram van de "Laag invoegen" gevonden onder de tijdlijn. Naam van de laag door erop te dubbelklikken in het naamgedeelte laag en typ uw gewenste naam, bijvoorbeeld "bgsound."

3

Kies het menu "File" en vervolgens "importeren", "Importeren in bibliotheek." De "Importeren in bibliotheek" browservenster wordt geopend. Ga naar uw MP3-geluidsbestand, selecteer het en klik op de knop "Openen". Dit wordt het geluidsbestand ingevoegd in de bibliotheek.

4

Klik op het eerste frame van de laag van uw "BGSOUND-". Als het venster "Eigenschappen" niet zichtbaar is, druk op "Ctrl + F3." Vanuit het venster "Eigenschappen", klik op de knop "geluid" en kies het geluid dat u hebt geïmporteerd.

5

Hit controle invoeren om te testen uw film, u hoort het geluid op de achtergrond van uw film.