Hoe Elimineer de Logon scherm in Vista na slaapstand

Als u een laptopcomputer hebt, hebt u waarschijnlijk uw computer gaan slapen ervaren. Afhankelijk van de instellingen van de computer, kan uw computer gaan slapen na slechts een paar minuten. Standaard biedt Windows Vista u de logon scherm wanneer uw computer uit de slaapstand ontwaakt. Dit kan frustrerend zijn omdat als uw computer een wachtwoord is vereist, zal u worden gevraagd om het wachtwoord elke keer dat de computer wakker worden. U kunt echter het aanmeldingsscherm elimineren.

Instructies

1

Zet uw computer en klik op de "Start"-menu. Voer "POWERCFG. CPL"in het zoekvak en druk op Enter" "op uw toetsenbord. Althernatively, klik op "Start" "Configuratiescherm" "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" en "Power Options." Het hulpprogramma Energiebeheer in Windows Vista wordt gestart.

2

Klik op de koppeling "Een wachtwoord voor ontwaken vereisen" in de linkerkolom.

3

Klik op "Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn."

4

Klik op de knop van de radio "Niet vereist een wachtwoord." Klik vervolgens op "wijzigingen opslaan" voor het opslaan van de wijzigingen. Het welkomstscherm wordt niet langer weergegeven wanneer uw computer uit de slaapstand ontwaakt.