Hoe elektronisch in te vullen documenten van Adobe

Hoe elektronisch in te vullen documenten van Adobe


Adobe eerst als manier om bestanden te delen zonder verlies van informatie tussen de partijen het Portable Document Format (PDF)-bestand is gemaakt. Gebruik van PDF-bestanden heeft echter uitgegroeid tot meer interactief. Interactieve formulieren worden vaak gemaakt in Adobe Acrobat, omdat ze kunnen worden gedistribueerd, voltooid en elektronisch geretourneerd. Formulieren kunnen worden ingevuld elektronisch in Adobe Acrobat of Adobe Reader afhankelijk van hoe de Schepper het formulier hebt opgeslagen. Latere versies van Adobe Acrobat kunnen zelfs niet-interactieve PDF-documenten converteren naar interactieve formulieren. Als het formulier niet goed geconverteerd, kunt u ook het gereedschap Typewriter gebruiken in Acrobat.

Instructies

Een Document converteren naar een interactief formulier

1

Open Adobe Acrobat.

2

Selecteer "Nieuw formulier maken" in het menu formulieren.

3

Selecteer 'Start met een elektronisch document' in het dialoogvenster van een nieuw formulier maken.

4

Klik op "Bladeren" om te navigeren naar de PDF die u wilt converteren naar een formulier. Volg de overige instructies in de Wizard.

Interactieve formulieren in Adobe Reader of Acrobat vullen

5

Open het formulier in Adobe Reader of Adobe Acrobat. Lezer bevat meer beperkingen dan Acrobat. Om in te vullen het formulier in de lezer, moet de Schepper hebt opgeslagen met compatibiliteit met schermlezers. Daarnaast zal vormen die zijn gemaakt met Acrobat 7 of eerder kunnen worden opgeslagen in de lezer.

6

Beweeg de cursor over een invulbare veld in het formulier. De cursor moet veranderen in een hand of cursor. Klik op het veld en vul de gewenste gegevens.

7

Druk op "Lusje" op het toetsenbord om door te gaan naar het volgende veld.

Vul de vorm met het gereedschap Typewriter.

8

Selecteer "Toon werkbalk Typewriter" van de schrijfmachine submenu in het menu Extra. Het gereedschap Typewriter is alleen beschikbaar in Adobe Reader als de maker van document het gereedschap Typewriter ingeschakeld voor Adobe Reader.

9

Klik op de knop "Schrijfmachine".

10

Klik in het document waar u tekst wilt toevoegen de. Typ de gewenste tekst. Het lettertype voor de tekst kan worden gewijzigd met behulp van het lettertype, de tekstkleur, de regelafstand en de tekst grootte knoppen in de werkbalk typewriter.