Hoe een Vinyl LP overbrengen naar een CD met een Computer

Hoe een Vinyl LP overbrengen naar een CD met een Computer


De vinyl record gebruikt om de opname-industrie. De standaard EP (LP) record had zijn dag in de zon gedurende meerdere decennia. Kleinere, meer duurzaam formaten zoals Compact Disc of meer draagbare, handige indelingen zoals MP3 heeft geleid tot het verval van de LP als de standaard opnameformaat. Dit verandert niet de liefde die muziek verzamelaars en vinyl liefhebbers voor hun LP record collecties hebben. Als u wenst over te brengen van uw LP's op CD voor gemak of archiveren, kunt u dit doen met passende audio-opname software en sommige speciale apparatuur.

Instructies

1

Steek het ene uiteinde van een RCA-audiokabel in de overeenkomstige rode - en witte-gekleurde aansluitingen aan de achterkant van een platenspeler.

2

Plaats de tegenovergestelde einden van de RCA-kabel in de overeenkomstige vrije RCA audio-ingangen op een audio-mixer.

3

Invoegen van de RCA-uiteinden van de kabel van een RCA-naar-1/8-inch in de bijbehorende audio-uitgangen van de mixer.

4

De 1/8-inch-uiteinde van de RCA-naar-1/8-inch kabel invoegen de lijn-In-aansluiting van de geluidskaart van de computer.

5

Open de audio-opname-software van uw keuze op de computer.

6

Klik op de "Record" knop in de audio-opname-software.

7

Speel de LP die u wilt opnemen op de draaitafel.

8

De niveaus van de mixer en de niveaus in de audio-opname-software aanpassen totdat u ze hebt ingesteld op het gewenste opnameniveau.

9

Klik op de "Stop" knop in de audio-opname-software, sluit het bestand en cue van de LP naar het gewenste beginpunt.

10

Klik op de "Record" knop en klik dan op de toets "Stop" wanneer het gedeelte van de LP die u wilt opnemen is beƫindigd.

11

Klik op het menu bestand en selecteer 'Exporteren als'. Selecteer "MP3"-formaat, typ een bestandsnaam en klik op "Export" exporteren van de audio naar MP3. Herhaal dit proces met de andere kant van de LP.

12

Open de MP3s u geƫxporteerd met de audio-opname-software.

13

Markeer de eerste nummer door te klikken en de cursor over de tijdlijn te slepen. Klik op het menu bestand en selecteer "Save selectie." Sla de selectie en gebruik van de track naam van de LP als bestandsnaam. Herhaal deze procedure voor het verdelen van de audio-bestanden in afzonderlijke tracks. Alle individuele tracks opslaan in dezelfde map.

14

Klik en sleep de map met de afzonderlijke track MP3s tot schijven branden station van uw computer.

15

Plaats een lege CD-R in van de computer schijf het branden van de schijf en klik op "Oke" om de nummers van de LP naar CD te branden.