Hoe een verwijderde Outlook-Account te herstellen

Microsoft Outlook is één van de meest gebruikte mailclients. Ondanks alle verbeteringen aan Outlook door de jaren heen, toevoegen van accounts aan Outlook nog steeds kan worden een beetje gecompliceerd. Als u hebt onlangs per ongeluk verwijderd een Outlook-account, die u wilt herstellen in plaats van het gaan door alle stappen opnieuw toe te voegen het. Gelukkig herstelt een verwijderde Outlook-account is eigenlijk heel eenvoudig en vereist alleen na een specifieke procedure.

Instructies

1

Dubbelklik op de "Computer" icoon op het bureaublad. Navigeer naar "C:\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\Outlook." Kopiëren dan de exacte naam van het PST-bestand moet u het in een latere stap. De naam kan is normaal "Outlook.pst" maar een lichte variatie van dit.

2

Klik op "Start > programma's > Microsoft Office > Outlook" open Outlook.

3

Klik op de "Bestand" knop bovenaan links van het scherm en selecteer "Importeren en exporteren."

4

Klik op "Importeren uit een ander programma of bestand." Klik op "Next."

5

Klik op "Bestand met persoonlijke mappen (.pst)." Klik op "Next."

6

Type in "C:\Users\yourusername\AppData\Local\Microsoft\Outlook\Outlook.pst". Wijzigen in "uwgebruikersnaam" uw werkelijke gebruikersnaam en "Outlook.pst" op de naam van het PST-bestand. Klik op "Next."

7

Selecteer boven aan de hiërarchie om het hele bestand te importeren. Klik op "Finish". Uw verwijderde Outlook-account zal nu worden hersteld.

Tips & waarschuwingen

  • Zoeken naar uw PST-bestand als u in de bovenstaande map niet vinden. Als u wilt zoeken, dubbelklik gewoon op de "Computer" icoon op uw bureaublad en type in ".pst" in de zoekbalk bovenaan rechts van de map. Druk op "Enter" en uw PST-bestand zal worden opgespoord.