Hoe een Toshiba Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen

Hoe een Toshiba Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen


Bij wat punt of een ander, moet u wellicht uw Toshiba computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen. Dit zal u terug naar het begin, nemen zo te zeggen, en geeft uw computer een verse start--hoewel opgemerkt moet worden dat al uw gegevens verloren zullen gaan, tenzij u een back-up. Toch als u kiest om te gaan deze route met de Toshiba computer, hoeft u niet te vertrouwen op een professionele en kan in plaats daarvan bereiken het herstel jezelf.

Instructies

1

Back-up van uw gegevens op uw Toshiba computer voordat u verdergaat. Herstel uw Toshiba zal computer naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen resulteren in een verlies van alle uw gegevens, zodat u zult willen deze back-up in de hand hebben. Gebruik een CD, zip-schijf of USB schicht toer voor bijvallen uw materieel.

2

Begint het herstelproces voor beheer. In Windows, klikt u op "Start" op de werkbalk van de bodem om te beginnen. Onder het zoekvak, dat verschijnt, type in en zoek naar "Systematiek weergeven". Dit zal het programma voor u vinden en kunt u om het te lanceren.

3

Wachten op de "Recovery Management" vak opduiken, en klik op 'Herstel'. Een groep tabbladen weergegeven. Selecteer 'Systeem herstel fabrieksinstellingen'.

4

Kies "Start" in het dialoogvenster "Bevestigen restauratie". Geef het wachtwoord dat is gekoppeld aan uw computer wanneer souffleur. Als uw Toshiba nooit beveiligd met een wachtwoord was, selecteer "OK" te omzeilen.

5

Toestaan dat uw computer opnieuw op te starten.

6

Wanneer het vak "Van fabriek standaardinstellingen herstellen" opduikt, klikt u op "Volgende". Een dialoogvenster zal verschijnen die u waarschuwt dat er een nieuwe harde schijfpartitie zal worden gemaakt. Dit toestaan en klik op "Gereed". Toshiba computer zal opnieuw, hoewel deze opnieuw opstarten een beetje langer duurt.

7

Accepteer de licentievoorwaarden die na de voltooiingvan de herstart van de computer. U zal worden gevraagd te input gebruikersnaam naam computeropties, alsmede andere persoonlijke informatie. Geef dit optioneel en kies "Volgende".

8

Toestaan van het vak "Helpen bescherming van Windows" te verschijnen en selecteer vervolgens 'gebruik aanbevolen instellingen.

9

Vul de "datum en tijd instellen" en kies "Volgende". Voer de huidige locatie van de computer wanneer gevraagd en druk op 'OK'.

10

Wacht totdat het "Thank You" verschijnt. Selecteren "Start" van zal hier schoen opwaarts uw Vensters OS, nu met de originele fabrieksinstellingen in plaats. Laat Windows het verplichte systeem check voordat u verdergaat met normale bewerkingen uitvoeren. Uw herstel uw oorspronkelijke instellingen is nu voltooid.