Hoe één spatie in Microsoft Word 2007

Hoe één spatie in Microsoft Word 2007


De eerste grote revisie naar het Microsoft Word-programma kwam in de 2007-versie, die een volledig nieuwe gebruikersinterface geïntroduceerd. Zoals verwacht, veroorzaakt de nieuwe knop lay-out een paar hoofdpijn voor Word-veteranen die werden gebruikt om de drop-down menu's en werkbalken-setup. Dit maakte op zijn beurt, eenvoudige taken, zoals het instellen van regelafstand, moeilijker voor die niet gewend aan de nieuwe gebruikersinterface. Echter na het gebruik van Word 2007 de lintinterface knop, veel gebruikers vond de nieuwe lay-out intuïtief.

Instructies

1

Open een Word 2007-document.

2

Kies de "Home" knop aan de bovenkant van het programma. U ziet dat het lint, de strook met knoppen en opties boven het document, verandert.

3

Markeer de tekst die u wenst te wijzigen in regelafstand. U kunt klikken en slepen om afzonderlijke gedeelten van het document selecteren of u kunt alle tekst selecteren door te drukken op "CTRL + A."

4

Klik op de knop van de spatiëring in het gedeelte "Alinea" van het lint. Een drop-down menu met lijn Spatiëringsopties verschijnt.

5

Kies "1.0" om de regelafstand aan de standaardregelafstand voor uw geselecteerde tekst instellen.