Hoe een Sony Computer herstellen naar de configuratie van de fabriek

Een Sony-computer naar de fabriek-configuratie herstellen is vaak noodzakelijk als uw computer is binnengevallen door een virus of andere malware-bestand. Een corrupt bestand of programma kan remmen de computer reageert op opdrachten of efficiënt opereren, of het kan een anti-virusprogramma houden uw privégegevens te beschermen. Een Sony-computer kan worden teruggezet met behulp van het terugwinningsnut in Windows Verkenner. Als u geen toegang het menu Start tot, kunt u de verdeling van de terugwinning met behulp van een van de toetsen invoeren.

Instructies

Verdeling van de terugwinning

1

Macht op de computer van Sony. Selecteer "Alle programma's" uit het menu Start bureaublad.

2

Klik op de "VAIO Care" map en klik vervolgens op "VAIO zorg." Geef het administrator-wachtwoord als daarom wordt gevraagd.

3

Klik op de "Recovery & Restore."

4

Selecteer "Computer herstellen". De computer zal nu zichzelf herstellen naar zijn originele configuratie van de fabriek.

Systeemherstel met behulp van "F10"

5

De Sony computer uitzetten en steek de stekker in het stopcontact. Verbreek alle geen onnodige perifere apparaten zoals sprekers en de printer.

6

Zet de computer. Wanneer de "VAIO"-scherm verschijnt, druk op de toets 'F10'.

7

Druk op de toets "Enter" als het scherm "Opstartopties bewerken" verschijnt, of selecteer "Milieu van de terugwinning van de VAIO" en vervolgens "Enter," als de "Windows Boot Manager"-scherm verschijnt.

8

Kies "Restore compleet systeem." De computer zal nu zichzelf herstellen.