Hoe een snelkoppeling toevoegen aan opstarten

U kunt Microsoft Windows gebruiken voor het aanpassen van uw ervaring met de installatie van uw besturingssysteem. Het instellen van bepaalde programma's te openen zodra de computer wordt gestart, is een van de aangepaste opties voor die Windows kunt u configureren. Ter lancering van software automatisch in plaats van handmatig elke keer dat u de computer opstart, door een snelkoppeling te toevoegen aan uw computer "Startup" menu. Het Windows "Startup" menu Microsoft aan Windows wordt aangegeven welke programma's en de software te laden telkens wanneer u de computer opstart. Een snelkoppeling verwijst simpelweg naar de locatie van een bestand van de programma's op uw computer.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop op de taakbalk vinden. Selecteer "Alle programma's" in de "Start"-menu, vouw de map uit en bekijken van alle beschikbare programma's op uw computer.

2

Met de rechtermuisknop op de map "Opstarten" en selecteer "Open" in het snelmenu. Van de computer "opstartmap" wordt geopend in een nieuw venster.

3

Open een tweede venster van Windows Verkenner en ga naar de locatie van de snelkoppeling die u wilt toevoegen aan de map "Opstarten". Bijvoorbeeld, bevinden de meeste programmabestanden zich in een map op de primaire schijf van de computer genaamd "Program Files".

4

Met de rechtermuisknop op het item dat u wilt toevoegen aan de map "Opstarten" en selecteer "Snelkoppeling maken." De snelkoppeling wordt automatisch gemaakt en weergegeven in dezelfde map als het oorspronkelijke item. Klik en sleep de nieuwe snelkoppeling naar de map van uw computer "Opstarten". Uw programma zal nu uitgevoerd automatisch telkens wanneer opstart u de computer.