Hoe een RMVB bestand te converteren naar AVIEr zijn een groot aantal verschillende soorten videobestanden beschikbaar op het Internet die elk een verschillende compressie routine gebruiken om te bezuinigen op de bestandsgrootte. Niet alle bestandstypen kan echter worden weergegeven door alle verschillende programma's van de video afspelen of naar een CD gebrand. Als u een bestand in de extensie RMVB weinig gebruikt en wilt converteren naar de meer bekendheid AVI-bestandsindeling, kunt u een van de hulpprogramma's voor video conversie die kunnen worden gevonden op het Internet.

Instructies

Hoe een RMVB bestand te converteren naar AVI

1

Een RMVB to AVI conversie utility programma, zoals WinAVI of Ultra RMVB Converter downloaden (zie links in middelen).

2Hoe een RMVB bestand te converteren naar AVI


Ga naar de downloads sectie van de website van AVI conversie. Zoek de link voor de nieuwste versie van de software aan de bovenkant van de pagina en klik op 'Download'. Kies "Save File" wanneer uw webbrowser een secundair venster waarin u wordt gevraagd brengt te bevestigen welke maatregelen u wilt nemen.

3

Wacht totdat de AVI conversieprogramma voor finish downloaden en sluit vervolgens uw webbrowser. Klik op "Start" aan de onderkant van het scherm en selecteer vervolgens 'Mijn Computer'. Navigeer door de mappen op uw computer en ga naar het gedeelte waar u het AVI conversieprogramma gedownload.

4Hoe een RMVB bestand te converteren naar AVI


Dubbelklik op het bestand dat u gedownload open te stellen het installatievenster. Klik op "Next." Klik op het keuzerondje aan de onderkant van het venster met het label "Ik ga akkoord met de voorwaarden" en klik op "Volgende". Klik op "Install" om de installatieproces te beginnen. Wachten voor naar de installatie klaar is volledig, en dubbelklik vervolgens op het nieuwe pictogram dat zal op uw desktop verschijnen.

5Hoe een RMVB bestand te converteren naar AVI


Klikt u op het pijl-icoon aan de rechterkant van het scherm en gemarkeerd als "AVI". Klik op "Bladeren" en navigeer vervolgens naar het RMVB bestand dat u wilt converteren. Klik op de naam van het bestand en klik vervolgens op "Open."

6

Klik op 'Uitvoer' en kies de locatie op de harde schijf van de computer waar u het geconverteerde bestand worden verzonden. Klik op "OK" om de RMVB bestand converteren naar het AVI formaat.

Tips & waarschuwingen

  • Maak een back-up van het originele bestand voordat u de converter programma, voor het geval het programma mislukt en per ongeluk het origineel bederft.
  • Meeste RMVB naar AVI conversie programma's zijn alleen bruikbaar zonder kosten voor 30 dagen of zal alleen converteren films minder dan 5 minuten lang. Langere-bestanden te converteren of het programma te gebruiken na de proefperiode, zal u moet betalen voor de volledige versie van het programma.