Hoe een Prz-bestand te openen

Er zijn talloze computer formaten zweven rond de achterkant van elk systeem de harde schijf van deze dagen. Sommigen kunnen zelfs bijna buitenlandse kijken omdat enkele programma's maken gebruik van dergelijke bestanden. Eén daarvan is de Prz-bestandsindeling. Prz is een formaat gebruikt voor freelance graphics en niet via de software van elke afbeelding worden weergegeven. In feite, vereist het een specifieke viewer om te zien naar de archief, en ze gebruiken.

Instructies

1

Volg de link in 'Aanvullende informatie', hieronder naar de IBM Prz Viewer-webpagina.

2

Klik op "Klaar om te kopen" om de viewer software in uw winkelwagen. Doorgaan naar de kassa en de transactie af te handelen. Vanaf juli 2009 kost de software $313. Na voltooiing van de aankoop, zal de software beginnen te downloaden.

3

Open de nieuwe download door te dubbelklikken op het pictogram (het zal zijn op het bureaublad of in een venster Downloads).

4

Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien. Start de software en klik op "Bestand". Een pull-down menu zal verschijnen, waarin u moet selecteren 'Openen'. Een klein venster zal verschijnen die u toelaat om het selecteren van de juiste grafische bestand vanaf elke willekeurige locatie op de computer. Navigeer naar de juiste Prz-bestand en klik op "Open." De afbeelding wordt nu geüpload en weergegeven op het scherm van de kijker.