Hoe een Printer van de broer MFC-7220 verbinden met mijn Computer, als ik niet over een CD-ROM

Hoe een Printer van de broer MFC-7220 verbinden met mijn Computer, als ik niet over een CD-ROM


Als u de CD voor uw printer verliest zijn er andere manieren om de cd drivers and utilities die u nodig hebt. Meeste computer- en computerfabrikanten accessoire een database te houden op hun website voor alle software die nodig zijn voor het uitvoeren van hun producten. Het is vaak een goed idee om deze gedownloade software gebruiken in plaats van de software vinden op de CD die bij het apparaat is geleverd, omdat er wellicht belangrijke software-upgrades die in de CD ontbreken.

Instructies

1

Navigeer naar de pagina op de website van de broer voor de MFC-7220 printer. Het kan worden gevonden door te gaan naar de Brother-website (welcome.solutions.brother.com), te klikken op 'Ondersteuning' in het bovenste menu te klikken op "Software Downloads," selecteren "Multifunctionele centrum" uit het drop-down menu en ten slotte MFC-7220 te selecteren uit het tweede drop-down menu dat verschijnt.

2

Selecteer uw besturingssysteem uit de opties onder "stap 1: Selecteer OS." Selecteer uw taal in de keuzes onder "stap 2: Selecteer taal." Klik op 'Zoeken'.

3

Klik op "Download and Information" onder de van toepassing zijnde sectie. Als u wilt vervangen alles op de CD met is de van toepassing zijnde sectie "Volledige Driver & softwarepakket."

4

Klik op "Download" om het bestand te downloaden, en volg de instructies op de pagina onder "hoe te downloaden en installeren' om te installeren van de software en uw printer werkt.