Hoe een PKA-bestand te converteren naar een bestand PKTCisco Packet Tracer, een netwerk simulatie programma gebruikt voor het onderwijs, slaat gegevens op in PKA en PKT bestanden. Een PKA-bestand bevat twee afzonderlijke PKT bestanden, één waarin de kenmerken van het eerste netwerk en één voor het antwoord-netwerk. Het eerste netwerk is de netwerk configuratie studenten beginnen met, en het antwoord-netwerk is dat de configuratie studenten nodig hebben te bereiken vanaf het eerste netwerk. Een PKA-bestand converteren naar twee PKT bestanden door te exporteren van elk netwerk uit het bestand PKA in Packet Tracer.

Instructies

1

Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Open," Ga naar de PKA-bestand op uw computer en dubbelklik erop.

2

Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Activiteit Wizard."

3

Klik op de link "Antwoord netwerk" aan de linkerkant van het venster activiteit Wizard.

4

Klik op de knop "Exporteren netwerk naar antwoordbestand" in de sectie importeren/exporteren, blader naar een locatie voor het antwoord netwerk PKT bestand op uw computer, typ een naam voor het en klik op "Opslaan".

5

Klik op de "Eerste netwerk" link aan de linkerkant van het venster activiteit Wizard.

6

Klik op de knop "Exporteren eerste netwerk naar bestand" in de sectie importeren/exporteren, blader naar een locatie voor het eerste netwerk PKT bestand op uw computer, typ een naam voor het en klik op "Opslaan".