Hoe een PC verbinden met een externe DVD-brander

Hoe een PC verbinden met een externe DVD-brander


Externe DVD-branders kunnen een DVD branden, wanneer u niet de mogelijkheid hoeft om een interne DVD-brander te installeren op een computer. Naast het voordeel van zijnde kundig voor externe schijven verplaatsen tussen computers, kunt u ook snel upgraden naar een nieuwer model van de brander zonder te moeten prutsen met het interieur van uw computer. Branders werken met behulp van een USB, FireWire (IEEE1394) of eSATA-aansluiting op de computer, dus u eerst bepalen moet of uw computer heeft de verbindingslijn die de brander die u koppelt aan het ondersteunt.

Instructies

1


"Computer"het "einde" van een USB-connector ziet er altijd plat.


Bepalen wat voor soort connector maakt gebruik van de externe DVD-brander. USB-aansluitingen hebben een plat uiterlijk en een kleine plastic bar aan de zijkant van het boven- of onderzijde van het interieur van de verbindingslijn. FireWire-aansluitingen kijken meer volumineuze, en hebben een miniatuur connector niet breder zijn dan uw pinky de nagel aan het eind die verbinding met de DVD-brander maakt. ESATA-connectoren hebben hetzelfde type connector aan beide uiteinden van de kabel.

2


FireWire-aansluitingen hebben een omvangrijker verschijning.


Zoek de poort van de computer dat de kabel van de DVD brander in past. Probeer montage van de kabel in verschillende poorten op de computer als u niet weet wat de poort eruit moet. De kabel past niet in een poort die niet compatibel is met het. Vergeet niet om de platte uiteinde van de USB-kabel of de grotere uiteinde van de FireWire-kabel wanneer de kabel verbinden met de computer.

3

Sluit het andere uiteinde van de kabel om uw DVD-brander I/O poort.

4

Sluit de lichtnetadapter aan op een geaard stopcontact of verlengsnoer, en het andere uiteinde in de DVD-brander op de poort die de lichtnetadapter in de connector past in passen. Wachten voor uw besturingssysteem om te herkennen van de DVD-brander. Zoekt u een kleine ballon-venster op de bodem van het scherm zeggend "Installeren stuurprogrammasoftware." Zodra het proces is voltooid, plaatst u een DVD in uw externe DVD-station en sluit de baai.