Hoe een Packard Bell-Computer opnieuw opstarten

Hoe een Packard Bell-Computer opnieuw opstarten


Packard Bell produceert een complete lijn van schrijftafel en zakboekje computer, die allemaal het Windows-besturingssysteem gebruiken. Zoals met elke PC, Packard Bell computers moeten af en toe worden gereboot, of herstart, voor een verscheidenheid van redenen. Wijzigen van de computer hardware of software configuratie hang-ups en crasht en traag zijn veelvoorkomende redenen voor opnieuw opstarten. Hier zijn een paar manieren voor herstarten uw computer, te beginnen met de eenvoudigste en verhuizen naar de extremer.

Instructies

Hoe een Packard Bell-Computer opnieuw opstarten

1

Sla uw werk op voordat u opnieuw opstarten. Windows wordt opnieuw gestart met een frisse lei en werk die niet is opgeslagen permanent verloren zullen gaan. Als u een programma vanuit MS-DOS uitvoert, sla uw werk op en sluit het programma, dan typt u "exit" bij de MS-DOS-prompt om terug te keren naar Windows.

2Hoe een Packard Bell-Computer opnieuw opstarten


Druk op de Windows-toets of klik op "Start" op de taakbalk van Windows. Selecteer "Computer uitschakelen" in de taakbalk en "Start" van het menu afsluiten.

3

Houd de Alt-toets ingedrukt en druk op de F4 toets om te sluiten van elk van uw actieve programma's. Druk op Alt-F4 eenmaal om elke toepassing te sluiten en opnieuw om het menu afsluiten. Kies 'Opnieuw opstarten' uit het menu, zoals in stap 2.

4Hoe een Packard Bell-Computer opnieuw opstarten


Houd de toetsen Ctrl en Alt ingedrukt en druk vervolgens op Delete. Volg de aanwijzingen van de menu voor een ordelijke afsluiten. Als geen menu's wordt weergegeven, drukt u op Ctrl + Alt + Delete weer te dwingen een reboot. Gebruik deze techniek alleen als u zich niet kunt starten in de conventionele manieren, omdat u kan gegevens verloren gaan.

5

Als een laatste redmiddel, opnieuw opstarten door indrukken en ingedrukt houden van de computer On/Off knop totdat de stroom uitgeschakeld wordt. Afwisselend, schakel uw stekkerdoos of haal het netsnoer uit het recipiƫnt. 40 seconden wachten voordat over te schakelen van de macht terug naar geven de harde schijf station tijd om te stoppen van spinnen. Gebruik deze methode alleen als uw computer niet zal op toetsenbord- en muisinvoer reageren.

6

Uw computertijd geven om de stuurprogramma's en toepassingen laden nadat u opnieuw opstarten. Het wellicht test uitvoeren om de integriteit van de schijf en het geheugen controleren of maak reparaties. Na het opnieuw opstarten, inloggen als normaal.

Tips & waarschuwingen

  • Wees geduldig. Uw computertijd geven om processen en volledige opdrachten alvorens agressieve actie afgesloten. Maak er een gewoonte van het opslaan van uw werk regelmatig zodat u het niet bij een ongeluk verliest.