Hoe een Netgear WGR614V7 Router verbinden met een D-Link DWA-125 Wireless

De D-Link DWA-125 wireless adapter verbindt uw laptop of desktop computer met een draadloos netwerk in uw huis of kantoor. Als u computer een Wi-Fi-antenne ontbreekt of uw antenne gebroken is, gebruikt u de DWA-125 de vereiste hardware aan uw computer toevoegen. Sluit de adapter aan op het netwerk gedistribueerd door de Netgear WGR614V7 router om te beginnen met surfen op het Internet zonder beperkingen vast. Wi-Fi-apparaten zijn ontworpen om te werken met een aantal producten ongeacht de fabrikant.

Instructies

1

Steek de D-Link-adapter in een open USB-poort aan de zijkant van uw computer.

2

Klik op "Start" en "Alle programma's." Klik op de "D-Link" map en klik op "Easy Connection Manager." De software start en gebruikmaakt van de adapter om te ontdekken de beschikbare draadloze netwerken in uw omgeving.

3

Klik op de naam van de SSID of netwerk van de Netgear WGR164V7 en voer het wachtwoord in de prompt die verschijnt. Klik op "Verbinden" om te verbinden met de router in het netwerk.

Tips & waarschuwingen

  • Wireless Connection Manager slaat de instellingen voor de Netgear-router, zodat u kunt gemakkelijk toegang tot het Internet de volgende keer dat u uw computer gebruikt.