Hoe een MPG bestand te converteren naar MTV formaat

MTV formaat is een video-bestandsindeling voor Chinese MP4-spelers. Als u één van deze Chinese MP4-spelers en je MPG bestanden die u wilt bekijken op het moet u het bestand te converteren MPG naar MTV formaat. WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter is een video converter-programma dat de uitvoer naar MTV formaat ondersteunt. Met de WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter kunt u snel uw MPG-bestanden converteren naar MTV formaat voor gebruik met uw Chinese MP4-speler.

Instructies

1

Download en installeer WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter van de ZJ Media-website (zie bronnen). Het komt met een vrije proef maar na dat je moet betalen om het programma te houden. De 2009 prijs is 24,95 dollar.

2

Lancering WinAVI iPod/PSP/3GP/MP4 Video Converter op uw computer. Klik op "Converteren naar ander formaat" de onderkant van het scherm. Het is de knop die net een pijltje-beneden geconfronteerd met daarop heeft. Selecteer de bestanden die u wilt converteren naar MTV formaat. Een nieuw venster zal verschijnen om u te tonen de bestanden die u hebt geselecteerd voor conversie.

3

Klik op "Bladeren" onder "Output Directory." Selecteer de bestemming op uw computer die u wilt dat de nieuwe MTV-bestanden worden verzonden naar.

4

Klik op de knop "Geavanceerd" wijzigingen aanbrengt in de instellingen. U kunt wijzigingen aanbrengen in zaken als de grootte van de video, de hoogte-breedteverhouding en kwaliteit. Als u alleen het bestand dat u wilt gebruiken op een MP4-speler converteert ziet u de beste resultaten met de standaardinstellingen. Klik op "OK" in dit scherm om terug te gaan naar het scherm van de conversie.

5

Klik op "OK" op het scherm van de omzetting om te beginnen de MPG naar MTV conversie en verandert de knop om te lezen "Cancel" terwijl het zet. Een voortgangsbalk en een bedrag van "resterende tijd" verschijnt op het scherm. Als de conversie voltooid is zal de "Cancel" knop in "Done" en u veranderen zal moet om erop te klikken. De nieuwe MTV-bestanden zullen worden op de locatie die u hebt geselecteerd.