Hoe een MPG bestand te converteren naar een GIF-afbeelding

Stilstaande beelden van uw MPG video bestanden is een geweldige manier te bieden web-gebruikers een preview van uw video-bestanden, en kan een waardevol hulpmiddel bij het helpen van gebruikers beslissen of u wilt uw MPG downloaden. En met de hulp van de Graphics Interchange Format (GIF)--een van de meest populaire formaten voor het opslaan van afbeeldingen en hen rond het internet distribueren---u kunt verpakken uw MPG het schermschoten in een lichtgewicht, web-vriendelijk formaat.

Instructies

1

Start uw MPG bestand met behulp van de computer MediaPlayer. Het onderbreken van de video op het frame dat u wilt gebruiken voor uw GIF-bestand.

2

Schakel de speler in de modus volledig scherm als deze nog niet is, en druk vervolgens op de knop "Print Screen" op uw toetsenbord.

3

Sluit de mediaspeler en start Microsoft Paint (Start-/ venster knop > Alle programma's > accessoires > Paint). Druk op "Ctrl" + "V" op uw toetsenbord om plak het stilstaande beeld MPG in verf.

4

Klik op het tabblad 'Paint'--gelegen in de hogere linkerhoek van verf, en onmiddellijk links van de "Home" tab. navigeren naar beneden van de drop-down menu dat op de "Opslaan als"-kop verschijnt, en selecteer vervolgens de "GIF-afbeelding" in het "Opslaan als" submenu.

5

Typ een naam voor uw GIF-afbeelding in het veld "Bestandsnaam" in het explorer-venster van het bestand dat wordt weergegeven. Het venster van de Verkenner bestand gebruiken om te selecteren de locatie van een map voor het opslaan van uw geconverteerde GIF-afbeelding, en klik vervolgens op de knop 'Opslaan'.