Hoe een MP3 converteren naar een Audio-CD met Freeware

Hoe een MP3 converteren naar een Audio-CD met Freeware


Een MP3 converteren naar een audio vereist CD een proces dat bekend staat als "branden". Het branden van audio-cd's is zo alledaags dat tientallen freeware applicaties het ondersteunen. De meest populaire zijn iTunes, Windows Media Player en Winamp. Met behulp van een van deze, kunt u één MP3 of veel (tot een totaal van 80 minuten muziek) branden. Alles wat u nodig hebt is een lege CD-R.

Instructies

1

Selecteer "Branden lijst" in Windows Media Player in het menu van de "Lijst" drop-down. Vanaf daar toevoegen je gewoon aan de nummers die u wilt branden, leg ze in de volgorde die u wilt laten verschijnen op de CD en klik op "Start branden." Windows Media Player is voorgeïnstalleerd op alle pc's.

2

Een nieuwe afspeellijst aanmaken met iTunes en vul het met de nummers die u wilt branden. Nadat u de MP3(s) op een nieuwe afspeellijst te laden en ze rond te slepen om hen in de juiste volgorde, klik enkel op de "Burn CD" knop in de rechterbenedenhoek. Als u de knop 'Brand schijf' niet ziet, controleert u of bent u in het venster afspeellijst en niet in de hoofdbibliotheek.

3

Plaats een lege CD in uw computer en openen van Winamp. Hier ziet u een "Lege schijf" icoon in het linker navigatievenster. Sleep enkel de bestanden die u wilt branden op het en klik op "Branden".