Hoe een MIDI Patch baai draad

Hoe een MIDI Patch baai draad


MIDI of Musical Instrument Digital Interface, is een manier om de interface van een scala aan audio technologieën - zoals mixers en toetsenborden--met een computer, meest waarschijnlijk in een DAW (Digital Audio Workstation) omgeving. Bedrading van uw MIDI-patches, hangt af van de instelling die u wilt bereiken. Hoewel dit van gebruiker tot gebruiker sterk variëren kan, zal fundamentele instelling concepten hetzelfde blijven.

Instructies

1

Zorg ervoor dat uw audio-interface met MIDI is geconfigureerd met de benodigde stuurprogramma's. Als u nog geen een audio-interface, kunt u er een kopen van een verscheidenheid van audio-hardware bedrijven.

2

Neem één uiteinde van uw MIDI-kabel en sluit het aan op de "Output" MIDI-poort op het gewenste apparaat. Volg daarvoor dezelfde (of kleur, zoals de connectors zijn vaak kleur gecodeerd) aan het andere uiteinde van de kabel en sluit deze aan op de "Input"-poort op de audio-interface.

3

Een op de "Output" poort van de audio-interface en de andere verbinding te maken met de "Input"-poort van het apparaat van belang met de resterende twee connectoren--moet dezelfde kleur als de kleur gecodeerd. Dit voltooit de "In -> uit, Out ->" setup.

4

Zet uw audio-interface en apparaat van belang. Toegankelijk opwaarts uw DAW programma en controleren om te zien dat het apparaat wordt herkend. Dit zal variëren tussen de verschillende stukken van de software, maar de status kan meestal worden gezien in een optie van de montages van een soort.