Hoe een Laptop met Internet draad

Een laptop is een kleinere, meer mobiele versie van een desktopcomputer. Meestal laptops zijn vaak minder krachtig dan een op equivalente wijze geprijsde desktopcomputer, maar ze make-up voor het ontbreken van de macht met de mogelijkheid om gemakkelijk reizen. Het combineren van deze mobiliteit met internettoegang is een noodzaak voor de veel reizende professionals. Weten hoe sluit uw laptop aan een bekabelde internetverbinding is een noodzaak, wanneer ze reizen, als niet alle hotels bieden draadloos Internet.

Instructies

1

Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel op de netwerkadapter op uw laptop. Het hoofd van de Ethernet-kabel, komt overeen met de netwerkadapterpoort op de computer. Een Ethernet-kabel is erg veel lijkt op een telefoonkabel, en wordt gebruikt voor de overdracht van gegevens tussen een computer en een netwerkadapter. Zij kunnen worden gekocht bij bijna elke winkel met een computer of elektronische sectie.

2

Plaats het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in het hardwired netwerkpoort of router. De router is het stuk van apparatuur die u toelaat om het signaal van een kabelmodem naar meerdere computers te splitsen.

3

Zet uw laptop.

4

Open een webbrowser, zoals 'Internet Explorer'.

5

Voer de netwerk sleutel als daarom wordt gevraagd. Als in een hotel verblijft, deze sleutel kan worden verkregen door contact met de receptie, anders contact op met uw netwerkbeheerder.

Tips & waarschuwingen

  • Voorkomen getting te virus tijdens het surfen op het Internet door verdachte E-mails of websites nooit te bekijken.