Hoe een kleur geven door een vak in Simulink

De vooruitzichten oogstte van visuele hulpmiddelen kunt u eenvoudiger aan te pakken van complexe stukken van gegevens. MathWorks' Simulink software kan de gebruikers diagram gegevens met haar suite van teken- en bewerkingsgereedschappen. De toepassing staat ook gebruikers componeren modellen te laten reageren op basis van echte wereld variabelen toe. En als u verbeteren van uw Simulink diagram voor verdere visuele stimuli wilt, kunt u aangepaste kleuren voor het object vakken in uw project.

Instructies

1

MATLAB start, en klik dan op de "simulink" snelkoppeling op de werkbalk van de toepassing om te beginnen een nieuwe sessie van Simulink.

2

Klik op de knop "Openen" in Simulink de werkbalk laden model of selecteer een object in de toepassing van de "Bibliotheken" venster.

3

Klik op het blok of object die u kleur wilt. Klik op de Simulink 'Format' rubriek, en selecteer vervolgens de optie "voorgrondkleur".

4

Selecteer de gewenste kleur voor uw blok in de kleurenpalet venster dat verschijnt. Klik op "OK" om te passen de kleur uw blok.

5

Selecteer de optie "Opslaan" uit Simulink van "File" rubriek uw wijzigingen op te slaan.