Hoe een iWeb-Site ongedaan

Apple-iWeb maakt het ongelooflijk eenvoudig te maken aangepaste websites en ze uploaden naar uw MobileMe-account online, maar helaas, het verwijderen van deze sites is niet zo eenvoudig. De belangrijkste methode om de publicatie van een site is om het te verwijderen in iWeb, die eenvoudig genoeg met uitzondering van twee kwesties lijkt. Eerst, u kan niet wilt verwijderen van uw site op uw computer, en ten tweede, als u uw site in iWeb op een andere computer hebt gemaakt en niet langer toegang hebt, kunt u deze niet meer verwijderen. Waar Apple's methode kan verlaten kunt je hulpeloos gevoel, u eigenlijk verwijderen uw iWeb-sites van MobileMe door ze te verwijderen van de server waar deze worden gehost--uw iDisk.

Instructies

1

Klik op de "Finder"-pictogram in uw dok opent een nieuwe "Finder"-venster en klik vervolgens op de snelkoppeling 'iDisk' in de linkerkolom.

2

Klik op de "kolommen" pictogram weergeven op de bovenste werkbalk van het venster om uw bestanden als kolommen te bekijken. Als alternatief, u kunt ook doen dit door te selecteren "View" in de bovenste menubalk van je Mac en vervolgens 'Weergave als kolommen'.

3

Klik op de map "Web" en klik vervolgens op "Sites." U ziet een lijst van uw iWeb-sites op MobileMe.

4

Klik op de map voor de site die u wilt verwijderen en sleep deze naar de Prullenbak op het bureaublad van de Mac. Klik op 'Verwijderen' wanneer u wordt gevraagd te bevestigen dat u wilt verwijderen van de site van uw iDisk. Afhankelijk van de grootte van uw site en de snelheid van uw Internet-verbinding duurt uw iDisk meer dan 30 minuten aan het verwijderen van de inhoud van uw site. Zodra uw iDisk heeft gebeƫindigd verwijderen, zal uw sites niet langer worden online op MobileMe.