Hoe een IMG-bestand te converteren naar een MPEG

Hoe een IMG-bestand te converteren naar een MPEG


De IMG is een afbeeldingsindeling van de schijf. Als u hebt back-up uw DVD-collectie naar de IMG-indeling, hebt je volledige exemplaren van de hele DVD zich op uw computer bevindt. Dit is geweldig voor archiveringsdoeleinden, maar helpt niet veel als het bijhouden van de trend van de toegang tot de video's op meer draagbare apparaten. Omzetten van een IMG naar MPEG (de meest recente revisie wordt MP4) haalt de film uit de schijfimage en comprimeert, waardoor voor grotere portabiliteit vanwege een kleinere bestandsgrootte met behoud van de beeldkwaliteit. Om het conversieproces te voltooien, is alles wat nodig is een conversieprogramma.

Instructies

1

Download en installeer een hulpprogramma voor de conversie van MP4. Handrem is een van de meer populaire gratis, cross-platform toepassingen die overweg kunnen met img. Aimersoft en WonderShare bieden ook hulpprogramma's voor populaire conversie. Welke toepassing u kiest, zorg ervoor dat het programma kan omgaan met de IMG-indeling. Zie de toepassing van de "Middelen" voor mogelijke toepassingen.

2

Open de toepassing en selecteer het IMG-bestand door het selecteren van "Bron/Open."

3

De foto kwaliteit- en het doeldomein grootte aanpassen aangezien u dit wenst. Een kleiner bestand resulteert in een lagere kwaliteit foto. "MPEG/MP4" instellen als uw gewenste videoformaat.

4

Kies een bestemming op uw computer het bestand wilt opslaan. Kies "Start" om te beginnen de conversieproces. Het kan een paar uren duren om volledig de video converteren.