Hoe een huis FiOS draad

Hoe een huis FiOS draad


Verizon FiOS dienst wordt geleverd via optische glasvezelkabel. De kabel is aangesloten op een optische netwerk Terminal (ONT) dat is geïnstalleerd aan de kant van uw woning of bedrijf. Indien nodig, kan de ONT ook worden geïnstalleerd in het huis. Een technicus Verizon de optische glasvezelkabel en de ONT moet installeren, maar de verbindingen van de ONT kunnen worden geïnstalleerd door niet-Verizon personeel.

Instructies

1

Het identificeren van computers en televisies die bekabelde verbindingen nodig hebt.

2

Installeren een coaxiale of Ethernet-kabel uit het ONT-gebied naar de router van de FiOS--die kabel zal voeren uw internetservice en FiOS interactieve TV-functies inschakelen. Sluit de kabel niet aan op de ONT.

3

Ethernet-kabel vanaf de router op installeren extra computers die verbinding via een bekabelde verbinding maken, indien nodig. U moet die kabels aansluit op de LAN-poorten op de router.

4

Coaxiale kabel vanaf het ONT-gebied op installeren alle TV's, als u zijn FiOS TV-dienst abonneren. De coax-kabels verbinden met een coaxiale kabel signaalsplitter op de ONT. Sluit de signaalsplitter aan van de ONT coaxkabel poort. Als uw TV's al op de coaxiale tabel aangesloten zijn, hoeft u niet te lopen van de nieuwe kabels--alleen de bestaande signaalsplitter of één kabel verbinding te maken met de ONT.

5

Verbinden met de Ethernet-kabel van de ONT-Ethernet-poort als u ervoor hebt gekozen om een Ethernet-verbinding met uw router.

6

Alle Internet en TV-verbindingen te testen.

Tips & waarschuwingen

  • De FiOS technicus die de ONT installeert zal verbinden uw FiOS telefoonservice, indien nodig.
  • Verizon kunt inrichten FiOS voor levering via coaxiale kabel of Ethernet--niet beide.
  • De Verizon Actiontec M1424WR router moet worden bedraad Ethernet gebruiken als u van een virtueel privé netwerk (VPN gebruikmaakt). Die informatie is alleen beschikbaar van escalatie ondersteunen, zodat front-line ondersteuningspersoneel kunnen niet zich bewust van het.
  • Bent u zeker dat u wilt installeren van FiOS bedrading jezelf? Installatie van één computer verbinding en maximaal drie tv's worden opgenomen zonder extra kosten (zie referentie 4).