Hoe een HP Computer herstellen naar de oorspronkelijke configuratie?

Er zijn vele redenen waarom de computereigenaar van een zou willen zijn HP PC terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen?. Bent u uw PC te verkopen of het weggeven aan een waardig liefdadigheid die u zult willen ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens wordt gereinigd uit, en draait het herstelproces zal precies dat doen. Ook moet u wellicht uw computer te herstellen als het heeft leed aan een ernstige virusaanval, het besturingssysteem heeft beschadigd, of de harde schijf is mislukt en een nieuwe is geïnstalleerd.

Instructies

1

Zoek de herstel-CD die bij uw computer geleverd. Als u geen contact op met HP voor een vervanging van de herstel-CD.

2

Back-up van al uw waardevolle persoonlijke gegevens voordat u het herstelproces. Het herstelproces zal vernietigen alle gegevens op uw computer, zodoende zitten zekere voor back-up alles wat die u nodig hebt voordat u aan de slag. U kunt een externe harde schijf gebruiken, duim "flash" drive of online reservedienst te kopiëren van uw gegevens en houd het veilig.

3

Invoegen van de herstel-CD in het CD- of DVD-station en start de PC opnieuw op. Uw PC automatisch opstarten vanaf de herstel-CD en beginnen met het herstelproces.

4

Blijf dicht bij uw PC terwijl het herstelproces is gaande. U zal worden meerdere malen gevraagd tijdens het proces om instellingen te controleren en te verifiëren dat het is OK om het formatteren van uw harde schijf. Uw PC zal ook meerdere malen herstart tijdens het proces.

5

Plaats de diskette besturingssysteem dat kwam met de herstel-CD wanneer u daarom wordt gevraagd. Dit zal het herstellen van het oorspronkelijke besturingssysteem die bij de computer, herstel van het terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen?.