Hoe een GIF-bestand te converteren naar HTML

Hoe een GIF-bestand te converteren naar HTML


Een imagebestand, zoals een GIF, omzetten in een tekstbestand, zoals HTML, is een nuttige manier om een statische afbeelding wijzigen in een document die u kunt bewerken, kopiƫren en plakken. Meest gescande documenten zijn eigenlijk eerst gescand zoals afbeeldingsbestanden, en vervolgens OCR (Optical Character Recognition) software is gebruikt om de woorden in het document identificeren en hen omzetten in een bewerkbare indeling. Meerdere gratis OCR web diensten bestaan die uw GIF-bestand naar een HTML-pagina converteren kunt.

Instructies

1

Een gratis OCR-website bezoekt.

2

Klik op "Upload" en zoek het GIF-bestand op uw computer die u wilt omgezet in HTML-indeling.

3

Kies 'HTML' van de drop-down box gevraagd welk formaat u wilt dat uw GIF omgezet. (Als u geen HTML ziet, DOC, die een Microsoft Word-document is kiezen.)

4

Opslaan van de resulterende HTML-bestand door rechts te klikken op de link, of, als de HTML-pagina in uw webbrowser is geladen, klikt u op 'Bestand' en 'Opslaan als'. Naam van het document en klik op "Opslaan".

5

Als u de GIF direct converteren naar HTML konden, uw nieuwe DOC-bestand openen in Microsoft Word. Ga naar "File > Save As" en kies "Webpagina's (.htm, .html)" in het "Opslaan als Type" drop-down menu. Naam van uw bestand en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Als je gewoon uw GIF-afbeelding wilt moet worden weergegeven op een HTML-pagina, voeg de volgende code in uw HTML-code-editor:
  • < img src = "-http://www.yourdomain.com/path/to/your.gif" / >
  • De URL in die lijn van code wijzigen in de URL van uw GIF-bestand. De FSIM moet worden opgeslagen in een plaats die is toegankelijk vanaf overal op het internet; Als het alleen op uw harde schijf opgeslagen wordt, zal niemand zitten kundig voor vracht naar de vijl. Vergeet niet, bestandsnamen zijn hoofdlettergevoelig.