Hoe een GIF-afbeelding insluit in een E-mail

Hoewel er een heleboel verschillende soorten video-spelers voor computers tegenwoordig, alleen GIF kunnen worden ingebed in een e-mail en betrouwbaar, spelen volgens campagne Monitor. GIF-animaties zijn een oude technologie die maakt een aantal afbeeldingsframes eruit het is ontroerend. Ze zijn klein en gemakkelijk te maken en te distribueren. GIF-bestanden hebben echter geen geluid. Als u een GIF-afbeelding insluit in uw e-mail wilt, moet u kopiëren en plakken uit een HTML-broncode.

Instructies

1

Open uw e-mailcliënt en componeren een e-mail naar een secundaire e-mailadres dat u gebruikt. Upload de GIF als een bijlage in de e-mail. Selecteer "Upload" en kies de geanimeerde GIF op uw computer. Klik op "Verzenden". Dit bespaart de GIF in HTML.

2

Open het e-mailprogramma dat u e-mail zelf de onder en selecteer "Weergave" om de bijlage te openen. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browservenster. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer "Kopiëren".

3

De e-mail die u wilt de geanimeerde GIF-afbeelding insluit samenstellen. Klik met de rechtermuisknop op het lichaam van de e-mail en klik op "Plakken".

4

Klik op "Verzenden" om de e-mail te verzenden.