Hoe een foto te nemen voor een Online Dating Profiel

Met een geweldige persoonlijkheid en een geweldige online dating profiel zijn belangrijk, maar zonder een grote foto aan u niet gaat om de beste resultaten te zien. Een foto die toont wie je bent en vertegenwoordigt uw persoonlijkheid is de sleutel. Wanneer u bent klaar om te geven zal online daten een poging ervoor om te besteden een heleboel tijd om een afbeelding die perfect zijn voor uw profiel zijn.

Instructies

1

Neem de foto buiten. Dit is iets wat die vele mensen overzien, maar wanneer u een foto binnenshuis en/of gebruik van een flitser, u eigenlijk wijzigt de manier licht hits uw gezicht, waardoor je iets afwijken van de werkelijkheid. Ga buiten en gewoon gebruik van de natuurlijke licht, het is bijna altijd veel meer vleiende.

2

Kies een kledingkast die vitrines van uw persoonlijke stijl. Het respectabele en eenvoudig te houden, maar voel je vrij om uw favoriete shirt of jurk. Belangrijkst, kijk en voel me comfortabel in wat je draagt! Dit zal gelezen in de afbeelding.

3

Bruidegom jezelf voordat u uw beeld nemen. Douche, je haar schoon en trim de baard--wat nodig is om je kijk toonbaar te maken. Stel je voor hoe je zou willen kijken voor je eerste date of een grote sollicitatiegesprek, en gaan met haar.

4

Glimlach! Het lijkt misschien dat een no-brainer, maar zoveel mensen proberen te poseren zelf op een doordachte manier, of op een manier waardoor ze lijken intens of broeden. Voor een eerste indruk, het is beter om iemand te zien dat u kan glimlachen en lachen.

5

Bijsnijden en het formaat van uw foto te snijden alle geen onnodige rommel. Trim het neer te nemen als weinig achtergrond mogelijk, en zorg ervoor dat u de figuur centreren op je gezicht en niet op iemand anders in de foto!

Tips & waarschuwingen

  • Foto's genomen professioneel als je echt wilt om indruk te krijgen. Een ge├źnsceneerde foto voor uw online dating profiel zal helpen verhogen van uw vertrouwen. Een professionele beeld krijgen is niet erg duur.
  • Nooit en te nimmer gebruik maken van een obscene of pornografische foto voor uw online dating profiel. Ten eerste doen dus is illegaal en is een bannable overtreding voor populairste online dating services. Nog belangrijker, zullen mensen niet u serieus nemen als ze zien dat u in een erotische foto. Hou het schoon!