Hoe een Fiber Optic Modem installeren

Hi-speed Internet is iets van een noodzaak geworden tegenwoordig. Voor de liefhebber van het Internet is de mogelijkheid om gebruik te maken van het web op bliksem hoge snelheden van het allergrootste belang. Een super snelle modem, zoals de fiber optic verscheidenheid, is ideaal voor liefhebbers van het Internet. Het installeren van een van deze apparaten is heel een eenvoudig proces. Hieronder zijn een paar eenvoudige stappen voor het installeren van een Niwot 2200 Fiber Optic Modem.

Instructies

1

Haak de 2200 met de vrouwelijke DB25 connector gevonden op het apparaat dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van de modem. Als de kracht niet via de DB25-connector worden aangedragen, gaat u verder met stap 2. Als het wordt verstrekt door de DB25-connector, gaat u naar stap 3.

2

De voeding van een muur invoegen in het dichtstbijzijnde stopcontact. Word lid van de stekker aan het einde van uw voeding draad met ingang van de modem-voedingspoort gekoppeld. U vindt deze poort grenzend aan de glasvezel aansluitingen.

3

Neem de doppen van de stof uit de connector. U vindt deze op het einde van de optische vezel dat is geïnstalleerd.

4

Verwijder de stofkapjes van de 2200 uit zijn havens optische uitgang.

5

De glasvezelkabel aan de optische poorten koppelen door het aanbrengen van het uiteinde van elke optische "ST"-connector met een jack. Line-up van de toets op de mouw, houdt in de kraag en draai met de klok mee totdat het vergrendelt. Deze dezelfde stappen met de andere 2200 fiber optic modem uitvoeren. De "Tx"-poort op een van de 2200's moet worden gekoppeld via glasvezel met de poort "RX" op de andere.