Hoe een eMachine Computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Hoe een eMachine Computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen


Wanneer uw computer problemen zoals besturingssysteem crasht of virus infecties lijdt is het wellicht tijd om te gooien in de handdoek en het systeem herstellen terug naar fabrieksinstellingen?. Normaal gesproken moet je zou gebruik van een recovery-schijf te gaan door middel van een ingewikkeld herstelproces uw besturingssysteem opnieuw moet installeren. De eMachine lijn van computers omvat een herstel-prompt die u snel toegang direct van uw besturingssysteem startmenu tot kunt.

Instructies

1

Een USB-opslagapparaat op de computer eMachine aansluit of een herschrijfbare schijf in de optische-schijfeenheid plaatst. Breng het Start-menu en navigeer naar de map "Alle programma's".

2

Klik op de map "Onderhoud" en kies vervolgens "Backup and Restore." Selecteer de optie "Backup". Doorloop de aanwijzingen op het scherm om een back-up van de gegevens die u wilt bewaren van de harde schijf van uw eMachine naar het opslagapparaat.

3

Verwijderen van het opslagapparaat en koppel alle randapparatuur-apparaten die zijn aangesloten op uw eMachines computer, zoals een netwerkkabel of printer. Terug naar het menu Start en "Helemaal programma" opnieuw te openen.

4

Klik op "eMachines" om de Recovery Management programma te openen. Ga naar het tabblad "Restore".

5

Klik op de "Systeem aan fabriek standaardinstellingen herstellen" knop en selecteer "Next." Volg de resterende aanwijzingen op het scherm om de huidige harde schijfpartitie te formatteren.

6

Volg de instructies om in te stellen naar een nieuw gebruikersprofiel voor uw besturingssysteem en uw Internet-verbinding instellen en instellen van de tijdzone.

Tips & waarschuwingen

  • Een eMachine computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen zal veeg uit alle mappen en programma's die u hebt opgeslagen op uw harde schijf. Iets dat is niet een back-up naar een externe bron zullen permanent verloren gaan.