Hoe een eMachine Computer Reset naar fabrieksinstellingen

Hoe een eMachine Computer Reset naar fabrieksinstellingen


Als het gaat om het verkopen van uw computer, is het een goed idee om het te herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen; de procedure zal veeg alle persoonlijke gegevens van de harde schijf. U kunt ook de computer herstellen naar de fabrieksinstellingen als uw computer is omhoog te handelen en niet presteren zoals die het hoort. U hoeft niet de originele CD van een computer herstellen naar fabrieksinstellingen; alle gegevens die u nodig hebt is opgeslagen in de computer zelf.

Instructies

1

Verwijderen van DVD's of cd's uit de optische stations, en haal dan alle randapparatuur met uitzondering van het toetsenbord en de muis.

2

Klik op de knop 'Windows' en typ vervolgens 'eMachines recovery management' in het zoekvak. Klik op "eMachines herstel beheer" in de resultatenlijst en klik vervolgens op het tabblad "Terugzetten".

3

Klik op "Password Settings" en typ een nieuw wachtwoord in het tekstvak.

4

Klik op "OK" en klik op "Systeem aan fabriek standaardinstellingen herstellen".

5

Het herstelwachtwoord typt in het tekstvak "Wachtwoord" en klik op "OK". Klik op "Next" om te beginnen met het herstelproces.

6

Klik op "Finish" en wacht vervolgens uw computer opnieuw op te starten. Deze procedure kan enkele minuten duren. Als de computer opnieuw is opgestart, wordt u gevraagd een nieuwe gebruikersaccount maken, voert u de datum en tijd en instellen van de internet-instellingen.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up van uw gegevens naar een externe schijf voordat u het herstelproces van de fabriek als uw bedoeling is om het opnieuw gebruiken van de computer weer; alle gegevens worden gewist tijdens de restauratie-procedure.