Hoe een DVD branden van een PC te spelen op een PS2

Hoe een DVD branden van een PC te spelen op een PS2


De Sony PlayStation 2 is de functie voor het afspelen van DVD's met de kansspelsysteem DVD-lade, zonder eventuele add-ons (in tegenstelling tot de Microsoft Xbox dat vereist dat u voor de aankoop van een plug-in DVD als de film-functies wilt gebruiken). De PS2 is geschikt voor het afspelen van vrijwel elk DVD, met inbegrip van video's die u op uw computer thuis maakt. Zolang u een ingebouwde DVD-brander op uw computer hebben hoeft niet speciale hardware om de PS2 video DVD te maken.

Instructies

1

Plaats een lege DVD in de DVD-brander. Sluit alle prompt en AutoPlay Vensters die op het scherm laden.

2

Start de DVD branden programma die u hebt geïnstalleerd op het systeem. Sommige van de meest gebruikte programma's zijn Nero DVD, Roxio Toast en Ulead DVD-brander. Al deze programma's functioneren in de dezelfde manier en zijn handig bij het maken van DVD's voor de Sony PlayStation 2.

3

Selecteer "DVD Video" uit de lijst met opmaakopties die zijn gepresenteerd door het brandprogramma.

4

Kies "Bestanden toevoegen" en selecteer het videobestand dat u wilt plaatsen op de DVD. Klik op "OK" en de video geladen in de etalage van het programma van de DVD-brander.

5

Klik op "OK" (of "Branden," afhankelijk van het programma dat u gebruikt) en de video-inhoud op de DVD is geplaatst. Na afloop de DVD uitwerpen vormen van de computer en plaats deze in het cd-rom-station van uw Sony PlayStation 2.