Hoe een draadloze Printer installeren op een Toshiba Laptop

Hoe een draadloze Printer installeren op een Toshiba Laptop


Draadloos printen heeft vele voordelen ten opzichte van bekabelde afdrukken. Draadloos afdrukken vermindert draad rommel omdat het gebruikt geen draden, zoals de naam impliceert. Draadloos afdrukken kunt u een onbeperkt aantal computers verbinden met de printer. En kunt u computers die u niet zou kunnen aansluiten anders, omdat ze in locaties zoals andere vloeren, kamers of gebouwen, naar de printer aansluiten.

Instructies

1

Controleer of uw Toshiba laptop draadloze technologie (802.11 ondersteunt). Als uw Toshiba laptop niet over een draadloze adapter beschikt in gebouwd, die je moet kopen. Draadloze adapters zijn relatief goedkoop, en je kunt ze kopen bij elke grote elektronica-retailer. U kunt ze ook online kopen.

2

Klik op de "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm". Selecteer "Printers en andere Hardware." Klik op 'Voeg Printer toe'. Er verschijnt een nieuw venster genaamd "Add Printer Wizard." Klik op "Next" om te kiezen een printerverbinding.

3

De installatiewizard vraagt u welk soort printer dat u wilt installeren. Kies "een netwerkprinter of een printer die is aangesloten op een andere computer." Een lijst moet worden weergegeven met daarop de naam van uw printers. Als uw printer niet op de lijst, controleert u of het is ingeschakeld. Selecteer uw printer en klik op "Next." Controleer de wijzigingen die u hebt gemaakt en klik op "Finish" om de wijzigingen toe te passen. De verbinding testen door een pagina wilt afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Bijna alle Toshiba laptops zijn voorzien van draadloze technologie in gebouwd. Echter, sommige oudere serie, zoals de P205, zijn niet geconfigureerd met het en behoefte van draadloze adapters.