Hoe een Dot Com domein te registreren

Hoe een Dot Com domein te registreren


Het registreren van een domeinnaam van dot com is de eerste stap in het creëren van uw eigen aanwezigheid op het Web. Het zorgt voor dat je eigen domeinnaam voor zolang u het geregistreerd houdt. Prijzen en diensten die worden aangeboden variëren door de griffier. Kortingen zijn soms beschikbaar, en als u ervoor kiest een naam te registreren met een andere extensie zoals .net of .org, vindt u mogelijk een goedkoper alternatief.

Instructies

1Hoe een Dot Com domein te registreren


Betalen van Go Daddy om uw domeinnaam te registreren. Go Daddy biedt regelmatig speciale aanbiedingen als u koopt een van hun andere producten zoals website hosting of winkelen winkelwagen technologie.

2Hoe een Dot Com domein te registreren


Registreer uw domeinnaam met Yahoo voor de vergoeding van een glijdende schaal. Tarieven kunnen lager koopt u pakketten zijn. Als u een volledige website met Yahoo, is de registratie van het domein gratis.

3Hoe een Dot Com domein te registreren


Aanmelden voor gratis e-mail en URL forwarding wanneer u uw domein met Namecheap registreert. NameCheap biedt ook de reactivering van het domein, overdracht en vernieuwing, en website hosting.

4Hoe een Dot Com domein te registreren


Beginnen met het maken van een aanwezigheid op het Web door het registreren van uw domein bij Hostway. Krijgt u een site-gebouw tool, het Configuratiescherm parkerenpagina en domein forwarding. Ook biedt Hostway Web hosting, e-commerce oplossingen en webdesign.

5

U kunt ook registreren met 1 & 1. De registratie omvat marketing en site gebouw tools, domein forwarding en DNS-hulpprogramma's. De site biedt vijf vrije domeinen als u zich aanmeldt voor een Web hosting pakket.

6

Netfirms registratieservice gebruiken. De service omvat domeinbeheer via een controle paneel en domein privacy. Volledige Web hosting pakketten zijn ook beschikbaar.