Hoe een domeinnaam van GoDaddy verwijzen naar een submapHebt u een plan voor uw website gehost door GoDaddy hosting Linux, kunt u de domeinnaam bij een specifieke submap verwijzen met behulp van de ingebouwde webtools die geleverd met uw account. U kunt bijvoorbeeld publiceren van uw website met de domein naam "www.example.com" uit de submap "blogs". Met behulp van GoDaddy omleidingen Manager interface, kunnen Internet-browsers worden gemaakt om automatisch navigeren naar de locatie van de URL "www.example.com/blogs." Een domeinnaam naar een submap te wijzen is een nuttig en flexibele techniek voor het beheren van uw online-inhoud, zoals verschillende edities van uw website.

Instructies

1

Log in op uw GoDaddy account en ga naar de sectie beheer van de Hosting van de hulpmiddelstaaf.

2

Vind uw website domeinnaam vermeld in de sectie mijn producten van de Hosting beheertool en klikt u op de groene knop "Starten" naar rechts. Hiermee opent u het Dashboard Hosting.

3

Ga naar het pictogram "URL-omleidingen" van de "Inhoud" knop in het Dashboard van Hosting. Hier vindt u het pictogram "URL-omleidingen" bij de bodem van de drop-down menu. Klik op dit pictogram als u wilt toegang tot de Manager wordt omgeleid.

4

Klik op de zwarte "Nieuwe Redirect" knop op de rechterbovenhoek van de Manager wordt omgeleid. Dit opent een pop-up venster.

5

Voer de informatie "Uit" in het eerste deelvenster van het pop-upvenster. Typ de domeinnaam van uw website in het bovenste vak zonder eventuele prefixen "http://" of "www." (gewoon "voorbeeld.nl") toe te voegen. Laat het vak "pad" lagere leeg. Kies het juiste "www." voorvoegsel instellen om te worden opgenomen in de omleiding. Selecteer de juiste 'Met' "Zonder" of "Met/zonder" radio knop optie, afhankelijk van uw website het hosting type. Wanneer gedaan, klik de "Next" knop om verder te gaan.

6

Voer de gegevens 'Op' in het tweede deelvenster pop-upvenster. Typ de domeinnaam in het bovenste vak. Voer het pad naar de submap in het onderste vak; Hiertoe typt u de submapnaam, zoals "blogs". Ook op dit punt kiezen of u wilt de 'http' of 'https' voorvoegsel om te worden gebruikt in het redirect-protocol; Dit zal afhangen van de vraag of uw website veilige hosting heeft. Wanneer u klaar bent, klikt u op "Volgende".

7

Voer de "Extra's"-instellingen in het deelvenster van de definitieve pop-upvenster. Met behulp van de knevel, selecteer of u wilt het omleiden naar blijvend (met een 301 http-protocol) of tijdelijk (met een 302 http-protocol). Selecteer de optie "Match pad" radio knop. Klik op "OK" om definitief de domeinnaam van uw website wijzen naar een submap te maken.

8

Het toestaan van 24 tot 48 uur voor het omleiden naar kracht.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt wijzigen of verwijderen van uw opgeslagen redirect-protocol in de omleidingen Manager door te klikken op de juiste "potlood" of "x" pictogram.
  • Uw website moet zijn ondergebracht met een Linux-plan door GoDaddy met deze ingebouwde methode.