Hoe een Dell-Computer opnieuw opstarten

Op een gegeven moment moet u de computer opnieuw opstarten. Als u nieuwe toepassingen installeert, het opnieuw opstarten van een systeem mogelijk moet deze programma's volledig te installeren. In andere gevallen moet u de computer opnieuw opstarten als het begint te gedragen griezelig wanneer u werkt met verschillende programma's. In een paar stappen leert u hoe een Dell-computer opnieuw opstarten.

Instructies

Standaard afsluiten

1

Sluit alle geopende programma's die momenteel zijn geopend op uw Dell-computersysteem. Bewaar ze voor later gebruik of gewoon uit elkaar voordat het opnieuw opstarten van uw Dell-computersysteem weggaat. Hoewel deze toepassingen automatisch sluit zullen wanneer u deze optie kiest, zal het bezuinigen op de hoeveelheid tijd die nodig is om dit te doen.

2

Selecteer de knop 'Start' gelegen op de bodem verlaten hoek van het beeldscherm van Dell. Het kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door het ronde Microsoft-logo. Een algemene lijst met programma's verschijnt onmiddellijk voor u om te doorbladeren. In plaats van het kiezen van een van deze toepassingen, zult u wilt klik op een van de drie pictogrammen, gelegen naast het vak "Zoeken".

3

Klik op het pijlpictogram als u wilt bekijken meer opdracht keuzes voor uw Dell-computersysteem. Selecteer in de lijst, de optie "Afsluiten". Binnen een paar minuten, uw computer zal beginnen met het proces van sluiting van een open programma's en zelf af te sluiten. Meestal, zal niet dit proces lang duren om doen. Op dit punt, er is niets anders dat gedaan moet worden behalve wachten om dit te voltooien.

4

Uw Dell-computer weer inschakelen door de power-knop te drukken. Deze knop ziet eruit als een cirkel met een streep erdoor. Afhankelijk van hoeveel toepassingen zijn gepland op automatisch starten, duurt het een korte tijd voor uw computer volledig up and running.

Standaard opnieuw opstarten

5

Selecteer de "Start"-pictogram op uw Dell-computersysteem. Naast het vak "Zoeken" klikt u op het pijl-icoon als u wilt meer menu-instellingen te openen. Uit de weergegeven opties, klikt u op de link "Opnieuw". Deze functie zal het automatiseren van het proces van het rebooten van uw Dell-computersysteem.

6

Als uw computer afgesloten alle geopende programma's of documenten te beginnen met het proces van het rebooten zelf volgen. Hebt u een grote hoeveelheid toepassingen nog steeds open, duurt het een langere tijd te krijgen door dit. Het kan zinvol zijn om documenten opslaan en sluit programma's om snel uw Dell-computer opnieuw opstarten.

7

Wacht enkele seconden totdat uw Dell-computersysteem bevoegdheden zelf weer op. U hoeft niet handmatig druk de knoop van de macht na het kiezen van de functie "Opnieuw". Elk van uw nodige programma's worden geladen bij het opstarten en hebt u volledige toegang tot het begint te werken met uw Dell-computersysteem.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd belangrijke documenten op te slaan voordat het opnieuw op te starten.