Hoe een Dell-Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen

Hoe een Dell-Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen


Als uw Dell-computer heeft besmet raken met een virus, of de harde schijf is gevuld met software die u niet meer nodig hebt, kunt om het te herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Alle geen onnodige gegevens verwijderen en de computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen zal verwijderen van schadelijke software en bieden een opmerkelijke snelheid te verhogen om uw Dell-computer. Dell-systemen hebben een herstelprocedure ingebouwd rechtstreeks in hun BIOS menu, die u bekijken kunt door het opnieuw opstarten van de computer.

Instructies

1

Plaats een back-up opslagapparaat in uw Dell-computer, zoals een USB-flash-station of CD-RW. Overdracht van alle bestanden die zal u van uw harde schijf naar het externe opslagapparaat.

2

Verwijder het opslagapparaat van de Dell-computer en vervolgens de koppeling verbreekt alle randapparatuur zoals printers, scanners of netwerkkabels. Start de computer opnieuw op.

3

Wacht tot het Dell-logo op het scherm wordt weergegeven. Druk herhaaldelijk op de toets F8 ingedrukt totdat er een nieuwe set van menu-opties worden weergegeven.

4

Gebruik de pijltoets-omlaag te markeren de "Reparatie uw Computer" menuoptie. Druk op de Enter-toets. Klik op de "Taal" drop-down menu en selecteer de taal die u wilt gebruiken voor de installatie-instructies.

5

Klik op "Next." Typ uw wachtwoord als u al een setup op uw Dell-computer. Klik op "OK" zonder in te voeren in een tekst als u geen wachtwoord hebt.

6

Selecteer de optie "Dell Factory Image Restore". Klik op "Next." Klik op "Ja" en klik op "Next" om te herstellen van uw Dell-computer naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

7

Klik op "Finish" de Dell-computer opnieuw opstarten.

Tips & waarschuwingen

  • Alle gegevens opgeslagen op uw Dell-computer harde schijf zal worden volledig weggevaagd wanneer u het herstelproces start.