Hoe een Dell-Computer herstellen naar de instellingen van de fabrikant

Hoe een Dell-Computer herstellen naar de instellingen van de fabrikant


Dell-computers zijn populair onder zowel thuis en op kantoor gebruikers en veel oudere Dell laptops en desktops zijn nog steeds sterk. Desondanks is het belangrijk voor Dell eigenaren om te weten wat te doen wanneer er iets misgaat. Kennen van het oplossen van uw Dell bespaart u een heleboel geld, vooral als uw computer niet meer onder garantie is. Terwijl de meeste van de tijd u zal zitten kundig voor herstellen van uw systeem met minder drastische maatregelen, zijn er tijden wanneer de Dell terugzetten naar de fabrieksinstellingen de beste optie is.

Instructies

1

Meld u aan bij uw computer en sluit een externe harde schijf of duim schijf. Uw persoonlijke bestanden naar de externe apparaat kopiëren.

2

Invoegen de CD van het besturingssysteem in uw Dells aandrijving CD of DVD en herstart de PC. Kijk voor de "Dell"-logo te verschijnen, dan onmiddellijk druk op "F12".

3

Pijl over "CD-ROM" en wachten tot het Windows Setup-scherm te worden weergegeven. Druk op de toets "F8" om de gebruiksrechtovereenkomst te accepteren, dan druk op de "Esc" toets.

4

Druk op "Enter" om de installatie van het besturingssysteem te starten. Wanneer het besturingssysteem opnieuw is geïnstalleerd en de computer terug naar fabrieksinstellingen is?, kunt u uw persoonlijke bestanden van de stick of externe harde schijf terug naar de Dell kopiëren.