Hoe een Dell-Computer geheugen Dump

Te veel programma's probeert te gebruiken dezelfde hoeveelheid systeembronnen kunnen leiden tot grote prestatieproblemen met uw Dell-computer. Geen van deze programma's zal kunnen krijgen van de hoeveelheid geheugen die ze nodig hebben om goed te functioneren, waardoor uw hele computer sterk vertragen. Soms is de enige manier om dit probleem te verhelpen om de dump van het geheugen op uw Dell-computer. U weet dit verschijnsel onder een andere naam: uw machine opnieuw op te starten.

Instructies

1

Sluit alle geopende programma's. Als u niet uw computer zal proberen om hen te sluiten allen afzonderlijk tijdens het afsluiten, die het proces door minuten in extreme gevallen uitstellen kunt. Klik simpelweg op de 'X' vakken in de hoek van de Vensters van het programma om ze te sluiten.

2

Open Windows Taakbeheer door op "CTRL", "ALT" en "DEL" op uw toetsenbord tegelijkertijd. Sluit alle programma's die zijn bevroren en reageert door te selecteren de namen van de Manager van de taak en op 'Taak beƫindigen' te klikken.

3

Selecteer de "START"-menu in de linker benedenhoek van uw Dell-computer desktop.

4

Selecteer de optie die luidt "Shut Down."

5

Selecteer de optie die luidt "Restart" in het scherm dat verschijnt. Dit zal goed dicht waas uw computer, wissen of "dumping" het interne geheugen in het proces. Na een paar seconden start uw computer back-up. Wachten op het bureaublad wordt weergegeven en vervolgens overgaan tot het gebruik van uw machine als normaal.