Hoe een Craigslist-Account sluiten

Hoe een Craigslist-Account sluiten


Craigslist kunt u post en geclassificeerde advertenties te lezen uit een verscheidenheid van categorieën en geografische locaties. Terwijl u niet altijd nodig om het gebruik van de site, kunt een Craigslist-account u uw berichten om efficiënter te beheren en om te posten van betaalde advertenties. Wanneer u klaar bent met Craigslist, of als u wilt stoppen met het ontvangen van haar e-mails, kunt u uw account sluiten. Craigslist komt deze functionaliteit niet helaas, dus moet u een andere route te verbreken van de banden met de website nemen.

Instructies

1

Bezoeken Craigslist.com.

2

Klik op "My Account" in het menu aan de linkerzijde.

3

Voer uw e-mailadres en wachtwoord en klik op "Log In".

4

Klik op "Instellingen" in het menu aan de bovenkant van de website.

5

Klik op 'Wijzigen' naast uw e-mailadres.

6

Invoeren en vervolgens opnieuw invoeren van een dummy e-mailadres die afwijkt van uw eigen. U kunt een dummy account maken in minder dan vijf minuten op een van de gratis e-mailproviders, zoals Yahoo!, Hotmail en Gmail, en dat adres koppelen met Craigslist, zodat uw werkelijke adres niet langer Craigslist-gerelateerde e-mails ontvangt.

7

Open de e-mail die Craigslist naar uw POP e-mailrekening verzonden. Klik op de link in de e-mail opnieuw te activeren uw Craigslist-account met uw nieuw e-mailadres.

Tips & waarschuwingen

  • Afwisselend, voer een fake, onzinnige e-mailadres, die niemand in de wereld zou kunnen hebben. U zal niet zitten kundig voor de Craigslist account met de valse e-mailadres opnieuw activeren, maar uw oude e-mailadres zal niet langer geassocieerd worden met de Craigslist account.