Hoe een Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen van de fabrikant

Hoe een Computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen van de fabrikant


Er zijn tijden wanneer u dat wenst kan uw computer herstellen naar de oorspronkelijke instellingen van de fabrikant. Virussen, fouten in het register en het wegwerken van of verkopen van een computer zijn alle redenen om uw apparaat te herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Uitvoeren van een terugzetbewerking alle gegevens worden gewist, dus het is raadzaam om het maken van back-ups van alle gegevens en belangrijke bestanden voor het uitvoeren van een dergelijke operatie.

Instructies

1

Back-up van alle gegevens naar een externe opslag-bron voordat u de computer terugzet op Beginwaarden van de fabrikant.

2

Uw computer aanzet.

3

Druk op de toets "F8" als de computer opstart (voordat het Windows-logo wordt weergegeven). Het menu "Advanced Boot Options" scherm verschijnt. Als u het scherm "Advanced Boot Options" niet wordt weergegeven, start de computer opnieuw en druk op de "F8" totdat het menu wordt weergegeven.

4

Druk op "Pijl-omlaag" om "Reparatie uw Computer" uit het menu "Advanced Boot Options" te selecteren en druk vervolgens op de toets "Enter".

5

Selecteer de taalinstellingen van uw keuze en klik op "Next."

6

Inloggen met een Administrator-account op uw computer. Bent u de enige persoon die de computer gebruikt, bent u waarschijnlijk instellen als beheerder. Klik op 'OK'.

7

Klik op "Image Restore Factory" en klik op "Next."

8

Schakel het selectievakje "Ja, de vaste schijf opnieuw formatteren en systeemsoftware terugzetten naar fabrieksinstellingen?".

9

Klik op "Next" om te herstellen van de computer. Klik op "Finish" zodra het terugzetten is voltooid en de computer opnieuw opstarten.