Hoe een Budget-Spreadsheet met Excel 2003

Hoe een Budget-Spreadsheet met Excel 2003


Excel 2003 is een werkblad hulpmiddel dat gebruikers toestaat om het maken van allerlei soorten werkbladen voor zowat elke project. Een werkblad importeren die gebruikers hebben de mogelijkheid om te maken met Excel is een begroting. Budgetten op Excel zijn gedaan handmatig of met behulp pre-en-klare sjablonen die beschikbaar voor downloaden op de Microsoft-website zijn (zie verwijzingen). Alles wat u hoeft te hebben om te beginnen is Excel 2003 en een lijst van wat je op je geld uitgeven.

Instructies

1

Druk op de "Windows" en "R" toetsen op uw toetsenbord tegelijkertijd, Typ in 'Microsoft Excel' en klik vervolgens op "Uitvoeren" om te openen van Excel 2003.

2

Klik op het eerste vierkant aan de bovenkant verlaten van het werkblad (A1) en typ vervolgens in "Kosten."

3

Druk op de "Tab"-toets op uw toetsenbord, dit komt u op het plein direct aan de rechterkant van de A1 (B1) en typ vervolgens in "Sub-totaal".

4

Druk op "Lusje" verplaatsen naar C1 en typ vervolgens in "Werkelijke geld bestraalde."

5

Klik op A2 en typ vervolgens in "Besparingen."

6

Druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord van de computer, dit brengt u naar het plein direct onder A2 (A3) en typ vervolgens in "Spaarrekening." Herhaal deze stap voor elk soort spaar- of spaarrekening hebt met inbegrip van de IRA, CD en Money Market accounts.

7

Typ in elk type uitgaven heb je in alle daaruit voortvloeiende vierkantjes binnen de een kolom zolang u geen geen meer uitgaven. Voorbeelden zijn boodschappen, benzine, kleding, medische verzekering, belastingen, Autoreparaties, credit card rekeningen en hulpprogramma's.

8

Typ op de vierkantjes naast de uitgaven en onder "Sub-totalen," alle vierkanten in de kolom B in de hoeveelheid geld die u schatten dat u zal besteden aan deze items voor de maand. Bijvoorbeeld, als u denkt dat u zult besteden $100 per week op boodschappen dat, typt u in "400" naast boodschappen.

9

Typ in de werkelijke hoeveelheid geld dat u besteed aan een bepaald item aan het einde van de maand binnen de vierkantjes onder de kolom C. Bijvoorbeeld, u eigenlijk alleen verbruikte 370 dollar op boodschappen dus typt u "370" naast de 400 u voor boodschappen geschat.