Hoe een boodschap in een fles

Er zijn een paar eenvoudige stappen te volgen als u wilt met succes een boodschap in een fles. Je moet sommige gemakkelijk toegankelijke levering en een avontuurlijke geest. Door het verzenden van een bericht in een fles verzendt u uw woorden uit de wereld te verkennen voor u. Er is niet te zeggen die kwestie ontvangt uw bericht of waar zij zullen worden. Dat is wat maakt een boodschap in een fles zo spannend.

Instructies

Hoe een boodschap in een fles

1

Zoek een plastic of glazen fles met een waterdicht deksel. Commerciƫle drank flessen zijn een uitstekende keuze. Nadat u uw drank van keuze hebben verbruikt het label verwijderen en reinigen van de fles met heet zeepwater. Laat de fles lucht drogen voor een dag of totdat al het water verdwijnt uit het binnenland van de fles. U kan dan de buitenkant van uw fles decoreren met permanente markers.

2

Zoek vervolgens een mooi vel papier om te schrijven van uw bericht op. Karton is beter omdat het de inkt beter houden zal en mooier kijken zal als het wordt verwijderd uit de fles. Wit papier kiezen als de zon zal waarschijnlijk het pigment in gekleurde papieren bleekmiddel.

3

Kies een permanent marker van hoge kwaliteit om uw bericht te schrijven. Het bericht kon worden blootgesteld aan zonlicht gedurende een lange periode van tijd en regelmatige inkt kan sneller vervagen. Ook een potlood kan vervagen na verloop van tijd ook en vlekken kan worden door eventuele condensatie aan de binnenkant van de fles.

4

Het type van bericht te schrijven beslissen is de moeilijkste stap bij het samenstellen van uw boodschap in een fles. Er zijn twee soorten berichten die worden meestal geschreven. U kunt informatie over uzelf zoals hobby's, interesses en het algemene gebied van waaruit u het schrijven van schrijven. U kunt ook een bericht van generaal goed willen schrijven. Hierin kan u een favoriete citaat of inspirerende uittreksel opnemen.

5

Tot slot kunt u persoonlijke informatie opnemen, zodat de ontvanger van uw bericht in een fles een bericht naar u terug sturen kan. U kunt uw e-mailadres of postadres opnemen. Hoewel deze stap niet absoluut noodzakelijk is is de enige kans die je hebt van het uitzoeken waar uw bericht is aangekomen.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik goede grammatica in geval de tekst moet worden vertaald, slang niet goed omgezet.
  • Geef nooit teveel persoonlijke informatie als u geen controle hebben over wie zal uiteindelijk het openen van uw boodschap in een fles.