Hoe een beveiligingssysteem met behulp van een mobiele telefoon aansluiten

Hoe een beveiligingssysteem met behulp van een mobiele telefoon aansluiten


Met behulp van een mobiele telefoon uitgerust met digitale video recorder, een stuk van software en het Internet, kunt u gemakkelijk uw eigen beveiligingssysteem, compleet met bewegingsdetectie bedenken. Dit zal toestaan u om gaten te houden wat er gaande is op uw huis of kantoor vanaf elke locatie in de wereld. U kunt zelfs instellen het met bewegingsdetectie zodat u niet hoeft te sorteren door uren van saai videovoer met niets op het. Het beste van alles, kunt u dit instellen voor zeer weinig kosten.

Instructies

1

Kies een softwareprogramma dat uw mobiele telefoon naar een webcam converteren zal. Een paar overwegen waard zijn Webcam Plus, Qik of Mobiola (Zie Resource links). Vanaf 2010, deze programma's variƫren in prijs van gratis tot $24.95

2

Download en installeer het programma dat u hebt gekozen voor zowel uw telefoon als de computer, en start opnieuw op beide van hen.

3

Selecteer een Web cam huisveiligheid programma. Een paar die u kunt kiezen uit omvatten Yawcam, Yoics en GoToCamera. Deze programma's uitgezonden op de video-feed van uw camera naar een wachtwoord beveiligde website die u van overal in de wereld controleren kunt. Vanaf 2010, deze programma's zijn gratis te gebruiken, maar sommige kunnen vereisen u om te registreren.

4

Download en installeer de software op uw computer. De installatiewizard zal helpen u het programma configureren. Wanneer u aan het einde van het proces, selecteer "Enable bewegingsdetectie." Typ in een e-mailadres en een GSM-nummer waar een SMS-bericht kan worden verzonden.

5

Ga naar de "Menu" op uw telefoon en open de Web cam toepassing. Stel uw gsm in het gebied dat u wilt volgen. Wanneer de camera in uw telefoon beweging in dit gebied detecteert, stuurt het u een e-mail of een inkomend tekstbericht. Het vervolgens uploaden van de video naar de website waar u geregistreerd. Om te zien wat er gaande is inloggen op de website waar u geregistreerd.