Hoe een Bestec ATX-300-12E standaard ATX draad

De voeding is een onderdeel binnen een computer die deze de input van de macht voor het systeem beheert. De Bestec-ATX-300-12E is een 300 watt ATX power supply compatibel met veel computers van Compaq en eMachine. De stroomvoorziening wordt geleverd met verschillende kabels die goed moeten worden bedraad om ervoor te zorgen dat alle onderdelen in de computer worden aangedreven.

Instructies

1

De ATX 20 pins poort op uw moederbord verbinden met de hoofdverbindingslijn van het ATX 20 pin. Verwijzen naar uw computer handleiding voor de exacte locatie van deze poort en de anderen die u kabels aan, moeten zult als u niet zeker bent. Deze kabel wilskracht het moederbord en alle onderdelen aangesloten.

2

Sluit de 12V P4-connector aan de ATX 12V-poort op uw moederbord. In het algemeen is deze kabel wordt gebruikt voor het aandrijven van de CPU van de computer.

3

De 4 pin IDE-kabel verbinden met een perifere IDE. Gangbare randapparatuur die gebruikmaken van IDE verbindingen omvatten harde schijven, grafische kaarten en CD-stations.

4

Verbinden met de diskette 4-pins-connector de 3,5-inch diskettestation, als je er een hebt.