Hoe een bestand toevoegen in SharePoint API

Hoe een bestand toevoegen in SharePoint API


SharePoint is Microsoft software ontworpen voor bestandsdeling en publiceren op het Web. SharePoint laat toe u opzetten van websites en informatie delen met anderen, evenals documenten beheren en publiceren van rapporten. Dit kan verbetering van de communicatie op de werkplek en zorgen dat iedereen toegang tot dezelfde informatie heeft. Uploaden van een bestand naar SharePoint kan gemakkelijker worden gemaakt met de hulp van een WebService.

Instructies

1

Open de SharePoint-toepassing, en dubbelklik op "Visual Studio".

2

Selecteer het bestand 'Nieuw Project aan', en selecteer de taal, of het nu C# of VB.NET.

3

Selecteer "Web Template", en klik op "ASP.net-WebService toepassing."

4

Type "UploadFileService" in de naam weergeven, en geef aan waar u het project op te slaan. Hiermee maakt u een bestand met de naam "Service.1.asmx."

5

Wanneer ertoe aangezet, naam van de methode wijzigen in "UploadFileToDocumentLibrary", en het retourtype omzetten in ongeldig.

6

Voer "met Microsoft.SharePoint;" toe te voegen de naslaginformatie over Microsoft.

7

De Namespace toevoegen aan ".c" of ".vb" bestand, afhankelijk van welke taal u gebruikt (C# of VB.NET).

8

"UploadFileToDocumentLibrary" code toevoegt aan uw SharePoint-site, en het document van het besturingselement Fileupload uploaden.

9

De toepassing wordt uitgevoerd, en klikt u op "Vernieuwen" om de webpagina te vernieuwen. U zult zien "SharePointTest" in de documentbibliotheek. Nu kunt u een document hebt geĆ¼pload.