Hoe een Asus PC 900 verbinden met het Internet

De Asus Eee PC 900 is een netbook, ideaal voor surfen op het web en tekstverwerking. Dit maakt de Eee PC 900 erg handig wanneer het zitten op een plek met draadloos Internet. U kunt snel verbinding maken met een draadloos netwerk in bereik en toegang tot het Internet vanaf uw netbook zolang u de veiligheid weet toets (als het netwerk beveiligd met een wachtwoord is), met de hulpmiddelen in Windows. Nadat u verbinding hebt gemaakt met een draadloos netwerk, zal de computer onthouden van de netwerkinstellingen en sluit automatisch op elk moment dat je binnen het bereik.

Instructies

1

Navigeer naar de "Start"-menu en selecteer het "Control Panel". Het "Control Panel" venster zal verschijnen.

2

Klik op de optie 'Verbinding met een netwerk' onder de sectie 'Netwerk en Internet'. Het dialoogvenster van Windows 7 draadloze-netwerkverbinding weergegeven, met alle draadloze netwerken binnen het bereik van uw computer.

3

Selecteer het draadloze netwerk dat u wilt verbinden met uit de lijst met beschikbare netwerken en klik op "Connect".

4

Inbreng de draadloze sleutel van de netwerkveiligheid in het veld "Beveiligingssleutel" als het netwerk een beveiligingssleutel wordt gevraagd. Standaard, zal de sleutel van de netwerkveiligheid als sterretjes worden weergegeven. Uncheck de doos naast "Hide tekens" de tekens die u in het veld "Beveiligingssleutel invoert" weer te geven.

5

Klik op 'OK'. De computer zal verbinden met het geselecteerde netwerk en 'Verbonden' verschijnt op het scherm als de verbinding geslaagd is.

6

Open uw favoriete webbrowser voor het openen van een webpagina en test de verbinding.

Tips & waarschuwingen

  • Neem contact op met de netwerkbeheerder als u niet van de wireless-netwerk Zekerheidstelling toonsoort weet.