Hoe een apparaat een Bluetooth-muis aansluiten

Hoe een apparaat een Bluetooth-muis aansluiten


Met de opkomst van draadloze Bluetooth-technologie in 1994, kunnen gebruikers nu twee Bluetooth-apparaten zonder het gebruik van vervelende snoeren en draden aansluiten. Van mobiele apparaten naar gaming controllers en headsets ter computeraccessoires stuurt Bluetooth draadloos en veilig radiosignalen van het ene apparaat naar het andere. Als uw computer en de muis beide zijn Bluetooth-in staat stellen, u kunt synchroniseren de twee apparaten samen in een kwestie van minuten.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop in de linker onderhoek van het scherm en selecteer de optie "Control Panel".

2

Selecteer het pictogram "Bluetooth-apparaten" en klik op de knop "Add" Zodra u klaar bent om uw muis met de computer koppelen.

3

Zet de schakelaar op de Bluetooth-muis of scheepsruim naar de vermogen knop enkele seconden om te activeren het verbindingsproces.

4

Druk op de "Next" knop onder het bericht "mijn apparaat is klaar om te worden gevonden." Dit brengt uw computerapparaat om te zoeken naar Bluetooth-signalen. Nadat de zoekactie voltooid is, zal een lijst worden gegenereerd met de Bluetooth-apparaten in het gebied.

5

Klik met de linkermuisknop op de Bluetooth-muis en plaats een vinkje naast het vak met de zinsnede "Niet een sleutel gebruiken." Klik op de "Next" knop wanneer u klaar bent.

6

Druk op "OK" om te passen en de instellingen af te ronden. Test uw muis verplaatsen en testen van de draadloze verbinding via Bluetooth.