Hoe een andere gebruikerstoegang te verlenen tot uw E-mail

Hoe een andere gebruikerstoegang te verlenen tot uw E-mail


Soms moet u wellicht een collega op het werk, uw echtgenoot of een vriend controleren en beheren van uw e-mail. Als u op vakantie of een reis waar u zal niet toegang hebben tot het Internet gaat, kunt u dat iemand uw e-mailadres regelmatig te controleren. Ook moet u wellicht iemand uw e-mail om toegang te geven als zij helpen beheren van een e-mail marketing campagne. De sleutel is om te worden cognizant van de veiligheid vertakkingen voor het geven van iemand toegang tot uw e-mail.

Instructies

1

Ophalen van uw e-mail gebruikersnaam en wachtwoord. Als u Microsoft Exchange server op het werk gebruikt, log u waarschijnlijk niet in elke tijd. In dit geval kunt u de systeembeheerder om deze gegevens vragen.

2

Verwijderen of beveiligen van gevoelige of persoonlijke e-mail die u niet dat iedereen wilt te lezen.

3

Schrijf en geven of verzenden naar de aangewezen persoon uw gebruikersgegevens voor gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen in stap 1. Als u Microsoft Exchange server op het werk gebruikt, kunt u om uw systeembeheerder betrokken is in een apart Postvak in van Outlook instellen voor de persoon.

4

Uw wachtwoord wijzigen na de periode waarin de persoon toegang tot uw e-mail heeft. Wellicht dat uw systeembeheerder dit voor u doen. Dit is belangrijk, zodat de beveiliging van uw e-mail doet niet worden aangetast.